Tu ets el teu millor aliat

4 Jun 2019 |
Escrito por admin |
Aún no hay comentarios

Tu ets el teu millor aliat

  1. Mira’t al mirall i recorda que tu, Sí TU! Ets el millor professional del món i surt al carrer cada dia a la recerca d’una oportunitat.

 

  1. Mantingues la teva actitud positiva, no estàs anant a demanar feina, vas a oferir servei a les empreses.

 

  1. Somriu, perquè el teu somriure amable i vital demostra qui ets en realitat i t’obrirà les portes a possibles entrevistes.

 

  1. Cerca en el teu interior, fes una llista de tot el que se’t dóna bé. El teu treball és excel·lent i les empreses necessiten professionals com tu.

 

  1. Un pas rere un altre. Organitza les teves idees i gestiona el teu temps, programa les teves accions fins a arribar al teu objectiu. Reflexiona i avalua cada dia què has fet, com pots millorar i quines accions pots realitzar demà per a apropar-te a la teva meta.

 

  1. Tu ho vals! Mostra al món la millor versió de tu mateix i surt al carrer amb la seguretat d’algú que té a oferir.

 

  1. Tothom és un contacte, aprofita’l, amics, familiars, veïns i coneguts poden ser el millor aliat per a arribar fins a una oferta d’ocupació.

 

  1. No sense el teu currículum, surt al carrer sempre amb ell, mai saps quan pot aparèixer una oportunitat per a presentar la teva candidatura i has d’aprofitar-la.

 

  1. No abandonis, encara que tinguis la temptació de fer-ho, la teva tenacitat es veurà recompensada. No és fàcil, però és important que transmetis per tots els porus de la teva pell, el desig i la il·lusió de començar a treballar, demostra que no els fallaràs.

 

  1. I no tinguis pressa... sabem que és difícil ser pacient, la teva tenacitat tindrà recompensa. No perdis l’esperança i recorda que sempre ens tens al teu costat en aquest camí.

[addthis tool="addthis_inline_share_toolbox_9vi1"]

Escribe un comentario