ACTE DE CLOENDA DEL PROGRAMA REINICIA

El passat 6 de febrer es va celebrar al Saló d’actes de l’Associació Recreativa de la Penya del Dòmino de Cornellà de Llobregat l’acte de tancament del programa d’ocupació Re- INICIA en què han participat 110 persones i amb el qual s’ha aconseguit una taxa d’inserció del 80% sobre el total de les persones que han finalitzat el projecte.

En l’acte van intervenir la tinenta d’alcalde i regidora delegada de l’àrea d’Educació i Política Social, Montserrat Pérez Lancho de l’Ajuntament de Cornellà, Jorge Cattaneo, director adjunt d’Ajuda en Acció i Albert Sala, director d’habitatge social d’Ingeus i es va fer un resum de com s’havia desenvolupat el programa al llarg de deu mesos.

A més, es van presentar vídeos en els quals es recollien testimonis d’alguns dels participants i es van exposar els resultats obtinguts en l’enquesta de satisfacció realitzada als usuaris que van accedir al programa.

Cal recordar que el projecte Re-INICIA es va iniciar el mes de febrer de 2017 i que fins al mes de juny, 110 persones van realitzar una gran varietat d’activitats: a més de les cites individuals i les sessions de formació grupal, el programa va posar especial focus a la plataforma en línia de Ingeus. Totes aquestes accions es duien a terme a les instal·lacions cedides per l’Ajuntament de Cornellà ubicades al parc de Can Mercader ia les oficines de Ingeus a Barcelona.