Càritas Barcelona fa 75 anys

Càritas Diocesana de Barcelona compleix 75 anys d’experiència social atenent de forma integral a les persones més vulnerables de la ciutat. Una entitat que a través de l’acció i la reflexió deixa petjada en el camí de la lluita contra la pobresa.

Gràcies al projecte Feina amb Cor que desenvolupa Ingeus per a Càritas Diocesana de Barcelona, s’ofereix acompanyament, formació i suport a persones en risc d’exclusió social amb l’objectiu d’accedir a una ocupació.

L’espot #TotsTenimUnÁngel amb el qual Càritas celebra el seu aniversari, narra la història d’un cas que exemplifica els resultats de Feina amb Cor. El programa d’Ingeus, disposa d’assessors que supervisen de forma intensiva i personalitzada el procés al qual s’enfronta la persona que busca una ocupació, per a aconseguir un bon resultat.

Els professionals treballen per a enfortir les habilitats de la persona que busca un lloc de treball, enfocar la seva cerca de forma adequada, millorar la seva actitud i potenciar la seva confiança per a aconseguir la seva reinserció laboral.

Actualment ja són 3.712 les persones que han aconseguit trobar feina amb aquest programa d’Ingeus.

 

Feina amb Cor