Celebrem els 1.500!

Més de 1.500 participants han trobat una ocupació amb el projecte Feina amb Cor i el passat mes de desembre ho vam celebrar.

El projecte impulsat per Càritas Diocesana de Barcelona ha aconseguit en els seus dos anys de funcionament transformar la vida de moltes famílies.

En els 6 mesos que dura el programa realitzem un acompanyament personal i professional a les persones que hi participen, amb un enfocament holístic.

La metodologia emprada i la recerca activa d’ocupació apropa els participants al mercat de treball. Però a Ingeus creiem que una part important de l’èxit del projecte rau en ser capaços de retornar la confiança, la motivació i l’esperança a qui, per motius diversos, s’ha vist allunyat del mercat de treball.

I per això, la millor recompensa és veure com els participants que troben feina vénen a les nostres oficines i comparteixen la seva alegria amb un petit gest: canviar el número de la pissarra en la qual anotem les persones que ja han trobat una ocupació amb Ingeus. I ja són més de 1.500!