EL PROGRAMA D’OCUPACIÓ REINICIA FINALITZA AMB UN 80% D’INSERCIÓ

El passat 31 de desembre va finalitzar el programa d’ocupació Reinicia a Cornellà de Llobregat, amb una taxa d’inserció del 80% sobre les persones que hi han participat. El projecte és el resultat de la col·laboració entre Ajuda en Acció, l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i Ingeus.

Reinicia es va iniciar durant el mes de febrer i de manera gradual, fins al mes de juny, 110 persones van realitzar una gran varietat d’activitats: a més de les cites individuals i les sessions de formació grupal, el programa va posar especial focus en la plataforma en línia de Ingeus , on es poden trobar vídeos de curta durada per atreure la participació de les persones. A més, també incorpora una sèrie d’eines pràctiques (elaborador de Currículum vitae i cartes de presentació, simulador d’entrevistes i sistema de «matching» d’ofertes d’ocupació), un ampli repositori de formació en diferents formats i fins a 20 vídeos que mostren diferents fases i situacions del procés de recerca d’ocupació.

El programa s’ha dut a terme a les instal·lacions cedides per l’Ajuntament de Cornellà ubicades al parc de Can Mercader i a les oficines d’Ingeus a Barcelona. L’acte de presentació final es realitzarà el proper dimarts 6 de febrer a les 17h a la Seu de la Penya del Dòmino de Cornellà de Llobregat.