Enfeina’t. Programa d’assessorament i orientació professional

Enfeina’t és un programa d’assessorament i orientació professional dirigit a joves menors de 30 anys, que siguin graduats universitaris i que es trobin en situació d’atur. L’objectiu d’Enfeina’t és connectar els joves amb el món empresarial a través d’un acompanyament intensiu, realitzant assessories individualitzades i accions grupals que formen part d’un itinerari flexible, d’una durada màxima de 6 mesos.

Aquest programa el desenvolupen la Universitat Pompeu Fabra conjuntament amb la Fundació Factor Huma i l’empresa Ingeus i s’ha engegat al febrer de 2016. Aavui compta amb més de 100 participants i un 48% d’inserció, a més de la participació i compromís d’empreses d’alt nivell com Abertis, FGC, MACBA i Penguim Random House.

Per participar a Enfeina’t només has d’omplir aquest formulari o trucar al telèfon 93.42.11.99. Per a més informació pots entrar a la web de Enfeina’t.

Enfeina’t està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre EMO/322/2015.”