Feina amb Cor insereix al mercat laboral 2.000 persones

Ja són 2.000 les persones que han trobat feina gràcies al nostre projecte Feina amb Cor. El programa d’Ingeus per a Càritas Diocesana de Barcelona va obrir les seves portes al desembre de 2013, al barri de la Barceloneta.

Davant aquesta bona notícia, Caritas fa esment en què “la xifra de 2.000 persones inserides posa sobre la taula que l’efectivitat d’aquest programa és alta. I és que el 71% de les persones han trobat feina després de tres mesos des de la finalització del programa”.

Feina amb Cor acompanya de manera intensiva i personalitzada a persones que fa temps que no tenen feina, que tenen càrregues familiars i que han extingit la prestació d’atur o estan a punt de fer-ho. En paral·lel, des de Càritas es dóna suport en tot allò que la persona necessita per a què pugui centrar-se en la recerca de feina.

Cal destacar la importància del binomi feina-cor: fer molta feina amb molt de cor. El suport en la cerca de feina sense cor, no funciona; i el cor sense un acompanyament professional, tampoc. Aquesta filosofia es materialitza amb petits gestos que, si bé poden semblar superflus, són essencials a l’hora d’aconseguir l’èxit laboral. Aquest acompanyament pot anar des de pagar un tint perquè la persona doni la millor imatge possible en una entrevista o bé proporcionar unes sabates adequades pel lloc de treball que ha d’ocupar la persona en qüestió.