Assoliments 2015

Feina amb Cor tanca el 2015 amb 2.983 participants atesos i amb més de la meitat d’aquests havent trobat una ocupació. Dia a dia, el nombre d’històries d’èxit va augmentant. Més de la meitat dels participants troben feina en els sis mesos de durada del programa. La clau del seu èxit és el tracte als participants i l’acompanyament personal, motivador i professional.

Entre els nostres participants un 64% dels que acaben el programa troben una feina i el mantenen durant una mitjana de 2 mesos. Aquests resultats es deuen a la combinació de la tasca del nostre equip d’assessors laborals, gestors d’empresa, formadors i a la motivació i les ganes que li posen els participants.

Aquestes ganes es reflecteixen en les més de 24.500 entrevistes entre assessors i participants que hem dut a terme, els 600 tallers en els que han participat i les més de 1.000 simulacions d’entrevista fetes.
A través d’experiències dels participants s’ha pogut veure que l’ingredient crític de l’assoliment és la persistència, el fer un recorregut mínim al programa fins a començar a guanyar autoconfiança.

D’altra banda, el 91% les empreses que col·laboren amb Ingeus al programa de Feina amb Cor han manifestat estar satisfets o molt satisfets amb el servei, sent el tracte dels gestors, la rapidesa en la resposta i el volum de candidatures enviades els factors més ben valorats.

A Ingeus estem molt contents dels èxits de Feina amb Cor i sobretot per aquestes gairebé 3.000 persones que hem acompanyat fins ara.