Més de 350 persones van assistir a la primera Fira d’Ocupació de Cáritas

Dijous passat dia 09 de maig, al voltant de 350 persones participants en el projecte Feina amb Cor van assistir a la primera Fira d’Ocupació «NO m’ATURo» de Càritas Diocesana de Barcelona.

Les persones van poder conèixer de primera mà a responsables de RR.HH. de 13 empreses col·laboradores amb el programa: Acciona, Optima, Eulen, Grup RB, Catalunya en Miniatura, Andavant, Accent Social, Grup Temporing, Hotel Crowne Plaza, Fundació Contra l’Esclerosi Múltiple, Cuideo, el Gremi de la Indústria i Comunicació Gràfica de Catalunya i Bigwig Consulting; i lliurar-los personalment els seus curiculums.

La jornada de treball, es va estendre durant tot el matí, on les més de 300 persones que van acudir van tenir l’oportunitat de presentar-se a les empreses podent d’aquesta manera optar a futures ocupacions vacants en les organitzacions.  El programa Feina amb Cor, gestionat per Ingeus, també va celebrar en aquestes jornades haver aconseguit la rodona xifra de les 4000 persones inserides en el mercat laboral, una xifra que és fruit de l’esforç de les persones participants i l’acompanyament de tot l’equip.