NOU PROJECTE D’ACOMPANYAMENT A 400 PERSONES PER A LA RECERCA DE FEINA I L’EMPRENEDORIA

Des d’Ingeus Espanya es dóna inici a un nou projecte d’acompanyament a l’ocupació a la Comunitat Valenciana, en el marc de les accions del Servici Valencià d’Orientació i Formació (SERVEF), i que compta amb recursos del Fons Social Europeu.

El projecte té per objectiu la inserció de les 400 persones participants, mitjançant la combinació d’un acompanyament personalitzat i el treball en grup amb metodologia coaching.

Els grups de fins a 20 persones, es posaran en marxa en 20 municipis de la Comunitat Valenciana i durant un període mínim de 5 mesos, han de dur a terme un procés d’assessorament, formació i activitats que els faciliti la seva inserció en el mercat de treball o bé, dur a terme el seu propi projecte d’emprenedoria.

Aquest nou projecte, en el qual Ingeus col·laborarà amb el SERVEF amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral d’un col·lectiu allunyat del mercat de treball, se suma a altres que estem desenvolupant a tot el territori nacional per diferents administracions públiques i entitats de tercer sector.

Un clar exemple de la nostra manera de ser i de fer, és el Projecte Feina amb Cor, que desenvolupem per Càritas Diocesana de Barcelona, ​​i que ha facilitat el procés d’inserció a més de 3.000 persones aturades de llarga durada.