Sprint laboral per a joves

Dos grups de joves de fins a 29 anys han iniciat el passat 16 de març el programa Sprint Laboral, desenvolupat pel Casal dels Infants per a l’Acció Social als Barris i Ingeus, SL. A Sprint Laboral els joves duen a terme un entrenament de 8 setmanes de durada per buscar feina amb la innovadora metodologia d’Ingeus.

Amb l’objectiu de trobar feina, els joves reben assessorament laboral, activitats de preparació d’entrevistes i entrenament en totes les eines de recerca de feina. També realitzen activitats en grup i individuals i compten amb una plataforma en línia amb jocs per descobrir què han de fer per aconseguir incorporar-se al mercat de treball.

Sprint Laboral es realitza a l’edifici de La Betsaida, situat a la confluència entre Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià. Al programa, que en breu iniciaran nous grups, poden assistir els joves de tot Barcelona.
Per participar a Sprint Laboral només cal contactar els professionals del programa a través del correu tlopez@sprintlaboral.cat o trucar al telèfon 636.853.255. Per a més informació, el programa compta amb xarxes socials a Facebook, Twitter i Instagram i amb el web www.sprintlaboral.cat.

Sprint Laboral està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre EMO /322/2015.